Title Image

Christina

Hej, det här är jag 

Jag heter Christina Polbring och har under de senaste 15 åren titulerat mig som ledarutvecklare, numera även senior ledarutvecklare. Under hela livet har jag haft en passion för människor & utveckling vilket också har påverkat mig i det jag gjort och varit avgörande i många av de val jag gjort längs vägen.

I jobben jag valt, i utbildningarna jag gått, ja det jag faktiskt valt att lägga hela mitt yrkesmässiga liv på har varit med inriktning på just det. Jag har jobbat som tränare professionellt, ägt och drivit ett friskvårdscenter, varit ledare, chef, jobbat som coach, utbildare, handledare, föreläsare, utmanat grupper och ledare de senaste 25 åren, ja allt handlar om människor och utveckling.

Hur kommer det sig? Ja, vi människor är ju fantastiska varelser när vi får vara i våra bästa jag, när vi får full tillgång till oss själva och hela vår potential, när vi kan vara med och bidra till det som känns meningsfullt. Just det blir jag nyfiken på! Men ibland går inte det, ibland finns saker som hindrar oss från att vara just där. Vad beror då det på? Ofta handlar det om rädslor, rädslor för att inte räcka till, rädslor för att inte känna oss varken betydelsefulla, kompetenta eller omtyckta. Något vi har med oss som erfarenheter, något som valt att begränsa oss.

Det finns mycket som kan begränsa oss människor ifrån att våga och vilja utvecklas, och just det blir jag också nyfiken på. Kan vi både ta reda på vad som hindrar oss människor i organisationer att inte våga bidra fullt ut och verkligen förstå vad människor behöver och längtar efter, då kan vi göra storverk, då kan vi skapa de förutsättningar som behövs för att lyckas.

Många gånger orkar vi inte riktigt vara kvar i hinder och begränsningar, vilket resulterar i att vi heller inte kommer framåt. Vi skulle behöva göra både och!

Så hur lyckas vi då i organisationer som är människorna? Hur får vi alla att verkligen vill vara med och bidra mot gemensamma mål? 

Här kan vi ibland behöva lite stöttning och coaching på vägen, det gör jag gärna, det är det jag jobbar med.

CHRISTINAS CERTIFIKAT
·       GDQ – teamutveckling – handledare
·       Belbin – handledare
·       IDI – handledare 
·       THE – handledare
·       Humanova + ICF – coach

Hör gärna av dig med frågor, tankar via mail eller ett samtal så tar vi det därifrån. KONTAKT

Vi hörs//Christina